Aiphone

Mød Aiphone - det japanske firma har siden etableringen i 1948 leveret pålidelige og stabile kommunikationssystemer til både erhverv og privat.

Du kan læse mere om firmaet og deres udvalg herunder.

Mød Aiphone

Pålideligt håndværk

Aiphone er en japansk virksomhed som blev etableret i 1948, og deres systemer er nogle af de mest pålidelige i verden. De dækker behovet for både intern kommunikation, samtaleanlæg, adgangskontrol, video-/dørtelefoni samt porttelefonanlæg. Hos Kaj Larsen Communication A/S forhandler vi de førnævnte og systemer fra Aiphone, da de producerer innovative sikkerheds- og kommunikationssystemer af høj kvalitet.

 

Mulighed for skræddersyede løsninger

I dag eksporterer Aiphone til over 60 lande, på alle kontinenter, hvilket vidner om deres store udbredelse. De tilbyder over 30 standardsystemer til så forskellige kunder som firmaer, private, institutioner og industrien. Deres systemer anvendes ofte af kontorer, skoler, stationer, butikker, restauranter og hospitaler. Aiphones popularitet kan tilskrives deres mulighed for skræddersyede løsninger, som sørger for at tage hensyn til hver enkel kundes behov. Hos Kaj Larsen Communication A/S bestræber vi os ligeledes på at levere løsninger, som opfylder kundens præferencer og ønsker.

En alsidig samarbejdspartner

Der findes et væld af forskellige systemer fra Aiphone, som kan matche de fleste behov. Fra enkle systemer med få enheder til komplicerede systemer til hele boligblokke/boligområder. Aiphones store styrke er alsidigheden og mangfoldigheden af sikkerheds- og kommunikationssystemer, som aldrig går på kompromis med kvaliteten og betjeningsvenligheden. Med et system fra Aiphone får du et gennemtestet produkt bestående af kvalitetshardware, som sikrer en lang holdbarhed.

 

Få mere information om vores produkter fra Aiphone

Hvis du ønsker at få mere information om vores produkter fra Aiphone, så ring gerne til os på 56 87 92 00 eller skrive en mail på kajlarsen@kajlarsen.dk. Vi vil gerne hjælpe med at vejlede om, hvilke Aiphone-produkter du eventuelt ville kunne få gavn af.

Kaj Larsen Communication A/S
Telefon: 5687 9200
Fax: 5682 8007
E-mail: kajlarsen@kajlarsen.dk

Kaj Larsen Communication A/S
Risbøge 6, Højrup
6640 Lunderskov
CVR: 3738 6715

Information

75 % af alle produkter er lagerført fra eget lager og sendes fra dag til dag med Post Danmark eller TNT. Dørpaneler er altid samlet og klar til montering uden brug af specielt programmeringsudstyr udover, i visse tilfælde, en standard PC'er, hvis ikke vi klargør inden levering.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top