Clarson

CLARSON er indbegrebet af tysk kvalitet. Firmaet har med sine 50 år på bagen være førende inden for kommunikationssystemer til de krævende og specielle opgaver. 

Vi har landsdækkende agentur på CLARSON og har bl.a. leveret systemet til en lang række institutioner i Danmark. Du kan se nogle af vores installationer her eller fortsætte med at læse videre herunder.

Mød Clarson

Tysk kvalitet

CLARSON er en tysk producent af kommunikationssystemer, som har eksisteret i mere end 50 år. Dette har naturligvis resulteret i mange års erfaring med produktion og udvikling af kvalitetsprodukter, som løbende tilpasser sig hvad kunderne efterspørger. Virksomheden eksporterer til hele verdenen, og deres produkter er altid baseret på den stærkeste teknologi indenfor faget.

 

Sikker og pålidelig kommunikation

Hos Kaj Larsen Communication A/S forhandler vi kommunikationssystemer fra CLARSON, som er beregnet til blandt andet skrankeekspeditioner, kommunikation på kørende materiel, i støjende omgivelser og meget andet. Denne form for kommunikationssystemer findes oftest i biografer, museer, banker, lufthavne, ambassader, militær og mange andre steder, hvor samtalerne foregår via en glasrude uden fysisk kontakt.

CLARSON er specialister på dette område, og vi har betjeningsfri produkter fra dem, som giver en naturlig dialog uden støj. På denne side finder du information om vores produkter fra CLARSON.

Mange tilpasningsmuligheder

Kommunikationssystemer fra CLARSON er fleksible, fordi de tilbyder mange funktioner. Blandt andet inkluderer de en tryk-for-tale-knap samt muligheden for at justere lydstyrken. En anden fordel ved et system fra CLARSON er, at dialogen høres naturligt og uhindret med det smarte kommunikationssystem, som gør at man kan tale og lytte til hinanden på samme tid. Hermed er der synkron kommunikation, og man undgår misforståelser.

 

Få mere information

Hos Kaj Larsen Communication A/S har vi stort kendskab til CLARSONs produkter indenfor kommunikationssystemer til skranker, interviewrum, hospitals-skannere o.m.a.. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål om CLARSONs produkter. Vores telefonnummer er 56 87 92 00, og du er også velkommen til at skrive en e-mail til os på kajlarsen@kajlarsen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kaj Larsen Communication A/S
Telefon: 5687 9200
Fax: 5682 8007
E-mail: kajlarsen@kajlarsen.dk

Kaj Larsen Communication A/S
Risbøge 6, Højrup
6640 Lunderskov
CVR: 3738 6715

Information

75 % af alle produkter er lagerført fra eget lager og sendes fra dag til dag med Post Danmark eller TNT. Dørpaneler er altid samlet og klar til montering uden brug af specielt programmeringsudstyr udover, i visse tilfælde, en standard PC'er, hvis ikke vi klargør inden levering.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top