SAMTALEANLÆG

Vi tilbyder samtaleanlæg, kaldeanlæg og lytte anlæg i mange variationer og prisklasser til de fleste behov, mest direkte kablet (intet trådløst) men dog også LAN og IP-systemer for to til tusinde positioner lokalt eller som en global løsning, eventuelt kombineret med dørstationer der kan spare mange skridt eller lige give den ekstra service.

kontakt os

Til mange behov og formål

Hvis du er på udkig efter en traditionel eller avanceret løsning, er Kaj Larsen Communication A/S, et firma du ikke kommer udenom når det drejer sig om samtaleanlæg. Med evnen til hele tiden at være på forkant med udviklingen, betragter vi os selv som eksperter indenfor samtaleanlæg området generelt. Du kan betragte os som en partner, der kan hjælpe dig til, at du får mest muligt for dine penge, og en løsning der holder nu og på sigt.

Som eksperter på området, kan vi samtidig rådgive dig på en måde, der sikrer, at du kender alle dine muligheder, og at vi i fællesskab finder frem til den optimale løsning for dig.

Som noget nyt kan vi nu tilbyde fuldt IP og LAN baserede samtaleanlæg med et hav af funktioner for den mindre og større opgave, også med en eventuel integration af App funktionalister.

På denne side finder du IKKE beskrivelse af kommunikations- løsningerne model IS, GT og IX, som er multi-funktionelle kommunikationssystem, der er fuldt dækkende indenfor adgangssikring, intern kommunikation og besked/varslings funktionerne.

IS-kommunikationssystemet er benyttet især på skoler, institutioner.

IX der i samtaleanlæg henseende er den mere avancerede løsning henvender sig ligesom IS til skoler og institutioner, men også til en bred benyttelse indenfor industri og højsikrings behovene gør IX sig gældende. IS og IX løsningerne, giver muligheden for en konstant overvåget kabling og hardvare
der kommunikeres via mail ved uregelmæssigheder!

IX-systemet, adskiller sig ved at være fuldt IP PoE- baseret uden begrænsning i antal enheder og hvor i verden, der ønskes en stabil kommunikation. IX-systemet er især velegnet til kontorer, skole, restauranter og butikker, som dækker både den interne kommunikation og adgangssikring uden centralenheder. IX kombinerer både samtaleanlæg, telefonsystem, adgangskontrol og videoovervågning i en samlet løsning.

Hør mere om Lytteanlæg – For børnehaven med sovende børn i kryberummet der skal overvåges.

Hør mere om Kaldeanlæg – De fleste af vores samtaleanlæg understøtter kald funktioner og kan tilsluttes forstærkere for zone og allekald i højtaleranlæg.

Hør mere om IP samtaleanlæg – Gør det muligt af samle kommunikation fra alle adresserne/bygningerne.

Hør mere om AUTO Intercom/Samtaleanlæg – For kørende materiel som busser, biler entreprenør materiel osv.

Du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning, ligesom vi gerne giver et uforpligtende tilbud. Med højt kvalitetsniveau, skaber vi tilfredshed for og hos vore kunder.

Vi står altid klar med professionel vejledning om samtaleanlæg.