AIPHONE

Mød Aiphone – det japanske firma har siden etableringen i 1948 leveret pålidelige og stabile kommunikationssystemer til både erhverv og privat.

Du kan læse mere om firmaet og deres udvalg herunder.

AIPHONE-erfaring og know-how

Aiphone blev grundlagt i 1948 i Nagoya Japan og er blevet en af ​​de mest respekterede producenter af kommunikationsløsninger i verden. Beskæftigelsen af ​​mere end 1.400 ansatte og vores fortsatte engagement i kvalitet har ført os til den ledende position, vi besætter i dag.

Vi eksporterer nu vores produkter til mere end 60 lande over hele verden. Vi er konstant engageret i en samlet politik for kvalitetskontrol og leder konstant efter måder at forbedre vores produkter og processer på. Resultatet er et verdenskendt omdømme for teknologiske gennembrud, en bred vifte af avancerede produkter og endnu vigtigere, større kundetilfredshed.

Boligmarked

Dagens individuelle hjemmemarked kræver praktiske løsninger, der maksimerer alles komfort, sikkerhed og direkte kommunikation fra et rum til et andet er nøgleelementer, der ikke længere kan ignoreres. Aiphone tilbyder præcist skræddersyede løsninger til hver applikation og den fleksibilitet, som alle kan forvente gennem en bred vifte af audio / video -sikkerhedssystemer.

Kollektivt marked

Adgangssikkerhed er en uundværlig funktion inden for kollektiv bolig. Jo mere beboerne er i stand til at identificere den besøgende, før de åbner døren til deres hjem, desto mere garanteres deres sikkerhed og følelse af velvære. Uanset hvilken type konstruktion du bor i, tilbyder Aiphone bæredygtige kvalitetsprodukter, der indeholder de nyeste teknologier og tilgængelige for alle med alle bekvemmelighederne (visuelle, auditive, motoriske og kognitive).

Tertiært marked

Moderne kommunikation på kontorer og i fabrikker er blevet en bestemmende faktor for produktivitet og sikkerhed, hvor behovet for pålidelige kommunikationsløsninger vokser. Takket være vores absolutte kvalitetskontrol anerkendes Aiphone professionelle kommunikationsløsninger som de mest pålidelige i verden.

Designet til at vare

Hvert Aiphone-system er resultatet af en nøje opmærksomhed på detaljer: et moderne design, udstyr og kredsløb af højeste kvalitet, designet og testet 100% til en lang og problemfri drift.

IOS 9001

Aiphone er den første verdensomspændende producent af kommunikationsløsninger, der modtager ISO 9001. ISO 9001-standarden tillader øjeblikkelig identifikation af et produkts kvalitet i stort set alle lande i verden.

Miljø: Aiphone er engageret

Aiphone har også opnået ISO 14001 godkendelse, et internationalt mærke for miljømæssig succes. AIPHONE-produkter er RoHS-kompatible (2002/95 / EF), som ikke involverer brug af miljøskadelige materialer. Aiphone har som ansvarlig industriel producent, registreret genanvendelse af dets affald i overensstemmelse med WEEE-direktivet (affald af elektrisk og elektronisk udstyr).