Hvem er vi

Kaj Larsen Communication A/S er firmanavnet siden 1971 med hovednavnet Ring-Master A/S. Vi koncentreret om kommunikations løsninger til det brede marked både på jobbet og i hjemmet når det gælder kommunikations løsninger hvad enten det er i form af et egentligt samtaleanlæg eller et dørtelefonanlæg for firmaet, privaten eller i institutionen.

kontakt os

Virksomheden
Kaj Larsen Communication A/S

Kaj Larsen Communication A/S er firmanavnet siden 1971 med hovednavnet Ring-Master A/S. Vi koncentreret om kommunikations løsninger til det brede marked både på jobbet og i hjemmet når det gælder kommunikations løsninger hvad enten det er i form af et egentligt samtaleanlæg eller et dørtelefonanlæg for firmaet, privaten eller institutioner.

Vi holder til og bor på Risbøge 6, Højrup 6640 Lunderskov hvor vi har kontor, mødelokale, lager og værksted.

Vi er flyttet til denne nye adresse i 2019. Tidligere havde vi op til 22 teknikere ansat for installation og service landsdækkende.

Nu er vi kun 2 og fungerer som national importør og forhandler af produkter fra det Japanske firma AIPHONE der er verdens største producent af kablede kommunikationsløsninger indenfor kategorierne samtaleanlæg og dørtelefonanlæg til over 60 lande på alle kontinenter.

På samme måde har vi også det Tyske produkt CLARSON GmbH der er en udviklings- og produktionsvirksomhed af høj kvalitets kommunikations produkter til kørende materiel samt skrankeanlæg for vindues ekspedition i en meget høj kvalitet der tilpasses den enkle opgave hvor ikke standard produkter kan vælges.

For disse produkter og med vores direkte import sikrer vi fornuftige priser og med mangeårig erfaring samt ekspertise på produkterne, står vi fuld ud inde for kvalitet og support.

Få gode råd af fagfolk

Medarbejdere og firmaet

Vi hos Kaj Larsen Communication A/S er fagfolk med et solidt kendskab til de krav, der stilles til kommunikationsudstyr og installationen. Kig ind på vores hjemmeside her hvor du kan se en del af sortimentet. Eller ring/skriv for en drøftelse af muligheder.

Lager og service

75 % af alle produkter er lagerførte og sendes fra dag til dag med post Danmark eller TNT. Dørpaneler er altid samlet og klar til montering uden behov for specielt programmeringsudstyr, nogle af vore løsninger skal dog programmeres via en almindelig Pc’er og altid med licensfri medfølgende software. Løsninger kan vi endda levere komplet klargjorte og programmeret så installationstiden hos kunden/slutbrugeren bliver minimal. Vil tilbyder naturligvis drifts kursus for installatøren og slutkunden nå ønsket.

En stærk profil

Kaj Larsen Communication A/S har det udstyr og de produkter, der skal til for virksomhedens, institutionens eller boligens interne som eksterne kommunikations- og sikringsbehov. Vi er totalleverandør, ekskl. montage, af udstyr fra AIPHONE og CLARSON GmbH.

Hjemmesiden

Se vores produkt brochurer på et udvalg, der strækker sig lige fra simple dørtelefoner og samtaleanlæg til avanceret IP, LAN løsning, skrankeanlæg for rude ekspedition – eller vores butiks-/skole, institutions lydanlæg med højtalere for varsling, musik og den rigtige kommunikation i sammensætninger til de fleste behov.

HVEM ER VI

Else marie Klitkou, Direktør & Regnskab

Mail: mie@kajlarsen.dk

Else marie har arbejdet i virksomheden siden 1984 med regnskaber, salg og ledelse, siden 2002 har Mie overtaget og videredrevet virksomheden efter Kaj Larsens bortgang.

Mere information

Else marie stammer fra Himmerland, udlært i DATEA Ejendomme indenfor regnskab og beskæftiget sig med ejendomsadministration hvorefter hun indgik som medhjælpende hustru til Kaj Larsen. Herefter gift med Ole og koncentrerer sig om regnskaber, salg og administration.

Ole Klitkou Salg & Service

Mail: ole@kajlarsen.dk

Ole har arbejdet i virksomheden siden 2002 med salg, service og markedsføring.

Mere information

Ole stammer fra Nordjylland, udlært som elektromekanikker i Viborg, rejst for danske virksomheder i hele verden gennem 12 år efterfulgt af stillinger som jagerfly elektriker, ejendomsinspektør for flere virksomheder i hovedstadsområder, været med til opbygning af Facility Management afdeling for Siemens Danmark og arbejdet som service chef i Hotel, Dagblads og Banksektor.