Dørtelefon med kamera

Føl dig tryg når du er hjemme

Mange ønsker i dag at installere en dørtelefon med integreret kamera for at øge følelsen af sikkerhed og komfort. Ved hjælp af et lille kamera, der bliver installeret ved den udendørs station og en skærm der bliver monteret ved dørtelefonen, vil man altid kunne se hvem der ringer på.

 

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Spar tid og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Investér i en dørtelefon med kamera fra Kaj Larsen

Hos Kaj Larsen Communication leverer vi kommunikationsløsninger i alle størrelser til både privat og erhverv. Hvis du er på jagt efter et nyt og sikkert dørtelefonanlæg, har vi et stort udvalg af dette. Som nævt ønsker de fleste i dag en dørtelefon med indbygget kamera, vi har derfor flere forskellige løsninger.

Vores mål er at tilbyde vores kunder muligheden for at købe den dørtelefon, der bedst understøtter deres behov. Alle vores dørtelefoner er af høj kvalitet, og kan håndtere forskellige funktioner, der er med til at give en øget sikkerhed.

Hos Kaj Larsen tilbyder vi en bred vifte af dørtelefoner, hvad angår både traditionelle og mere avanceret systemer. Du har samtidig mulighed for at vælge mellem forskellige modeller, alt efter behov og prisklasse.

Flere løsninger til dit behov 

Som nævnt tilbyder vi flere forskellige dørtelefoner med kamera, som du med fordel kan undersøge nærmere, inden du tager et valg. 

JP er et dørtelefonsystem med kamera som indeholder stor kapacitet og fleksibilitet til imødekommelse af alle funktionskrav, og som samtidig er til at betale. 

Nye og innovative løsninger behøver ikke koste en formue – og det er det nyeste WL-11 kommunikationssystem til hoveddøren et bevis på. Svarstationerne har en TFT LCD-touch farveskærm med video for identifikation af en gæst. Denne dørtelefon med kamera er yderst velegnet i lejligheden, eller hvor der ikke er krav om mere end 100 meters rækkevidde.

Systemet er simpelt og derfor ekstremt brugervenligt. 

JS er en enkel løsning til hoveddøren. Løsningen har kun de basale funktioner som besvarelse af opkald, åbne døren med et tryk og ikke mindst at kunne monitorere til dørkameraet uden der er opkald.

JO og JO WIFI er begge dørstationer i zink og rustfri stål. JO WIFI kan kobles til en app, så du gennem telefonen kan modtage opkald fra dørtelefonen. Svarstationerne har samtidig 7” TFT LCD-touch skærm med kamera for identifikation af gæster.

Kaj Larsen

I den simple forstand skal en dørtelefon kunne give dig besked, om hvem der kommer på besøg. Med et indbygget kamera vil du samtidig kunne få et overblik, over de besøgende du venter dig. Du vil med andre ord aldrig blive overrasket over, hvem der står ude foran din hoveddør.

Kontakt os i dag 

Kontakt os allerede i dag via vores kontaktformular og modtag et uforpligtende opkald. Når du kontakter os, vil du få en gennemgang af vores muligheder og i fællesskab finder vi frem til det dørtelefonsystem der passer dig bedst. Vi kontakter dig inden for én arbejdsdag. 

Indhent et tilbud lige her