Dørtelefoner og dørtelefoni

Til de fleste formål og behov
Om du leder efter en traditionel eller avanceret løsning, så har Kaj Larsen Communication den helt sikkert. Hos os finder du de bedste løsninger indenfor dørtelefoner og dørtelefoni til både boligforeninger, private og virksomheder.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Hvorfor vælge os?

Vi fakturere ikke support i produktets levetid
Vi kan samle og klargøre inden levering, så installationstiden minimeres

Lidt om dørtelefoner: Vi er eksperter inden for området

Kaj Larsen Communication er hele tiden på forkant med den teknologiske udvikling, og du vil altid finde de mest moderne løsninger i vores sortiment når det gælder dørtelefoni. Derfor er vi dine fortrolige eksperter indenfor dørtelefoner. 

Du kan have mange forskellige ønsker og behov, men frygt ej. 

Hos os finder du en partner, som ikke blot har et stort sortiment i dørtelefoner, og garanteret en løsning som opfylder alle dine behov og ønsker, men også en partner som er ekspert på området. 

Vi hjælper dig til at finde en løsning, som ikke blot holder nu, men også holder på sigt, så du får mest muligt ud af dine penge - uanset om dit behov er som privat, erhverv eller en boligforening. Vi hjælper dig med at danne et overblik, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig.

Vores mål er at kunne tilbyde et bredt sortiment i dørtelefoner, som har den bedste kvalitet og tilbyder en bred vifte af funktioner indenfor øget sikring og komfort. Derfor samarbejder vi med Airphone

Airphone er en japansk producent af kommunikationsløsninger, og deres systemer er anerkendt som nogle af de mest pålidelige i verden.

Deres systemer tilbyder innovative løsninger, som opfylder langt de fleste efterspørgsler på markedet og forhandles i 60 lande på alle kontinenter. 

Airphones kommunikationsløsninger fungerer til alt fra flerbolig ejendomme til kontorer, skoler, institutioner, butikker, hospitaler og mange flere.

Du vil altså helt sikkert kunne finde den helt rette løsning indenfor dørtelefoner fra Airphones til dit behov. Airphone er det rette valg når det gælder dørtelefoni.

dørtelefoner

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Spar tid og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Find både trådløse og traditionelle dørtelefoner hos os

Vi har både trådløse dørtelefoner og de helt traditionelle løsninger til dørtelefoni. Du vil opdage, at du i ét og samme system frit kan kombinere forskellige svarstationer og dørstationer.

Her kan du vælge alt mellem audio eller video svarstationer, service-stationer og dør stationer. Vi gudier dig selvfølgelig gerne, så du får den bedste kombination i dit system, til lige dine ønsker for en dørtelefon. 

Dørtelefonerne, som er ansigtet ud af til, fås i mange forskellige designs. Vi har blandt andet vores modeler JO og JP, som giver mulighed for lydovervågning fra 170 grader vidvinkel kamera og besvarelse af dørkald via smartphone eller tablet.

Vores JS og WL-11 modeller byder på TFT LCD-touch farveskærm med video til at identificere en gæst.

Disse modeller er yderst velegnet til lejligheder og mindre boliger, og med simple system opbygning er disse modeller utroligt brugervenlige.

Derudover er disse modeller absolut en af de bedste dørtelefoner, når det kommer til en innovativ løsning til det lavere budget.

Er du på udkig efter dørtelefoner, som også fungerer som samtaleanlæg og sikringsløsning, er IXG- og IX2-modellerne yderst velegnet.

Der er tale om 100% netværks baserede løsninger uden løbende licens og abonnement omkostninger. Disse systemer gør det muligt at modtage op til 20 indkomne kald på samme tid, integreres med 3. parts udstyr o.m.a.

Systemerne kan ligeledes sende tilstandsrapportering vedrørende systemfejl på stationen via e-mail, samt mulighed for at besvare dør- og interne kald fra smartphone eller tablet via App eller IP-PBX-telefoni. 

Gå på opdagelse i vores mange andre dørtelefoner, ellers er du velkommen til at kontakt os for professionel hjælp og vejledning omkring dørtelefoni.

Dørtelefoner FAQ

bla bla bla
Hvad er dørtelefoner?
Dørtelefoner giver dig mulighed for at identificere din gæst ved døren, og holde et overblik over, hvem som kommer ind og ud af bygningen uanset, om det er for en virksomhed, privat eller boligforening. Dørtelefoner kan derfor give dig en ekstra sikkerhed og tryghed.
Hvad koster dørtelefoner?
Hvilke modeller kan man få?
Der findes rigtig mange modeller på markedet. Hos Kaj Larsen Communication tilbyder vi alt fra traditionelle til avanceret dørtelefoner. Vi følger med udviklingen og sørger for at du altid kan finde de mest moderne modeller i vores sortiment, som bliver produceret af det anerkendte Airphone. 
chevron-down