Trådløse dørtelefoner

I flere forskellige standarder og varianter

Særligt hvis du bor et sted, såsom i en lejlighedsblok, hvor der også bor mange andre, er det vigtigt med en god sikkerhed, blandt andet ved at vide hvem, som kommer ind og ud af bygningen. 

Her er trådløse dørtelefoner (dørtelefoner med trådløs forbindelse til en App funktion) et oplagt valg, da du på den måde sikrer dig, at uvedkommende ikke har mulighed for at komme ind i den fælles opgang. 

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Spar tid og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Når det kommer til ens hjem, er sikkerhed alt, da denne er lig tryghed, og vi alle har brug for at føle os trygge i vores hjem. Det ved vi hos Kaj Larsen Communication, og derfor kan du nemt finde dørtelefoner med trådløse forbindelser til din telefon hos os, som netop sikrer dig en god tryghed.

Hos os finder du både vores populære model JO og den smarte JP, som udover lyd, også begge byder på video, så du kan se, hvem der ringer på hos dig.

Begge modeller kan udvides med denne trådløse funktion, så du kan svare dørtelefonen fra din telefon i et andet rum - nemt og sikkert. 

Er I flere familier i lejlighedskomplekset, og har små børn? Så tilbyder JP desuden også lydovervågning til eksempelvis børneværelset, så I trygt kan slippe jeres børn af syne.

Den trådløse forbindelse mellem din App på din enhed og dørtelefonen fungerer ved, at vi opkobler et netværksbaseret system via kablet forbindelser, som dernæst er forbundet trådløst til dit Wi-fi-netværk.

Sikkerhed for virksomheden

Som virksomhed er det også yderst vigtigt, at vide hvem, der kommer ind og ud af bygningen. Har du en virksomhed, kan du derfor med fordel gå på opdagelse i vores mange trådløse dørtelefoner.

På den måde kan du nemt holde overblikket over hvem, der bliver lukket ind på dit kontor uden nødvendigvis at skulle gå ud til hoveddøren. 

Har I en port, I ønsker at have det samme overblik over? Så kan du, og din virksomhed, hos Kaj Larsen også finde et stort udvalg i porttelefoner, hvor du, ligesom ved vores trådløse dørtelefoner, har mulighed for videomontering, så du kan se, hvem der er på vej ind på din grund. 

Porttelefonen kan også være en stor fordel privat. Bor du i et hus med en stor grund, og kun én port, kan du med fordel få installeret en porttelefon, så du kan holde øje med hvem, der er ved din port, og ønsker at komme ind. 

Hvorfor kigge på trådløse dørtelefoner hos Kaj Larsen?

Der findes mange gode virksomheder, som tilbyder trådløse dørtelefoner.

Hos Kaj Larsen finder du et stabilt samarbejde og en virksomhed, som har været på markedet siden 1971, og derfor har specialiseret sig i kommunikationsløsninger til både firmaet, privaten og institutionen. 

Vi er eksperter inden for området, og står klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os. For at gøre det nemmest muligt for dig, at finde lige de informationer og reservedele, du måtte have brug for til din trådløse dørtelefon, har vi også lavet et online bibliotek

Fordi vi er eksperter inden for området, samarbejder vi kun med de absolut bedste leverandører på markedet for kommunikationsløsninger.

Af vores leverandører finder du japanske Airphone og tyske Clarson. Begge virksomheder har mange års erfaring, og er kendt på markedet for at levere absolut top kvalitet og være blandt de bedste producenter. 

Vores produkter og service, bliver blandt andet testet af forskellige personer, som laver guides omhandlende fagfolk og byggebranchen.

Når det kommer til trådløse dørtelefoner, er det Airphone vi samarbejder med. Du kan derfor være sikker på top moderne løsninger i den bedste kvalitet, når du køber din trådløse dørtelefon hos Kaj Larsen. 

Du er velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.