Smart og effektiv dørtelefon til lejlighed

Føl dig tryg når du er hjemme

Hos Kaj Larsen hjælper vi dig til at finde en dørtelefon til lejligheder, som passer bedst til de enkelte behov. Vi leverer både dørtelefon, samtaleanlæg, porttelefonanlæg, skrankeanlæg til receptionen, lytte-anlæg i institutionen og mangle flere. Vi har derfor en dørtelefon til de fleste kommunikationsopgaver.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Hvis du bor i en lejlighed, har du højst sandsynligt en fælles opgang. Her er en dørtelefon det perfekte system til at sikre, at der ikke kommer ubudne gæster ind. Sikkerhed er nemlig vigtigt i dit hjem, for at du kan føle dig tryg på alle tider af døgnet. 

Ved at installere en dørtelefon til din lejlighed, får du et smart system med et anlæg, som monteres udenfor foran hoveddøren, samt et evt. indendørs svarapperat i din egen lejlighed, hvis ikke du vælger kun at have en App på din mobiltelefon eller tablet for besvarelse af opkald fra den fælles indgangsdør.

Når der kommer gæster på besøg, kan de foretage et opkald på det udendørs anlæg til at kalde dig op, så du hurtigt og nemt kan evt. se og høre, hvem den besøgende er og derefter evt. lukke dem ind. 

Kaj Larsen

Overvejelser i forbindelse med køb

Har du besluttet dig for at kigge på en dørtelefon til lejligheder, er der nogle overvejelser, som er gode at gøre sig, inden du springer ud i det første og det bedste.

Derfor er det en god ide at spørge eksperterne til råds omkring et dørtelefonanlæg, og netop dette kan vi hos Kaj Larsen Communication A/S hjælpe dig med. 

Vi har stor erfaring inden for området og produkterne for dørtelefon til lejlighed. Vi kan derfor vejlede dig til den bedste løsning til netop dit tilfælde og behov. Nogle af de første overvejelser som du kan gøre dig, og som vi også vejleder i, er:

  • Hvilke funktioner skal dørtelefonen have?
  • Skal der være kamera i, eller er det nok med lyd?
  • Går du efter et bestemt design?
  • Hvor kan anlægget placeres og monteres?
  • Har du en eksisterende kabling?
  • Har du en netværkskabling?

Når du skal tage stilling til netop disse ting, står vi klar til at hjælpe. Yderligere er du sikret fordelagtige og konkurrencedygtige priser hos os. 

Vores direkte salg sikrer nemlig særdeles fornuftige priser, og vi handler kun med de kendte mærkevarer, så du behøver ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Udforsk vores dørtelefon til lejlighed

Hvis du bor i et lejlighedskompleks, hvor der er mange mennesker, som ofte går ind og ud, og du kender måske heller ikke dem alle, så er en dørtelefon en rigtig god løsning. Det skaber nemlig en sikkerhed i, at beboerne i lejlighederne kan kontrollere, hvem der får adgang til bygningen. 

Hos os finder du både vores populære model GT og den nye smarte IXG model, som udover lyd, også begge byder på video, så du kan se, hvem der ringer på hos dig. 

I begge løsninger har du også mulighed for at tilvælge App funktionalitet for besvarelse af opkald med video på din mobil telefon. Du kan derfor blive siddende i din sofa og sikre dig, hvem du lukker ind i din lejlighed. Nemmere bliver det ikke. 

Kontakt os for en gennemgang af muligheder til en opgave og lad os i fællesskab finde ud af, hvilket system der passer til netop dit/jeres behov. Vi kontakter dig inden for én arbejdsdag, hvis du skriver til os.

Flere virksomheder gør brug af vores systemer, blandt andet G4S.

Indhent et tilbud lige her