Dørtelefonanlæg

I flere forskellige standarder og varianter

Her i dette afsnit finder du forskellige varianter af dørtelefoner til både det stor og mindre boliger / kontorer eller opgaver med forskellige adresser der ønskes samlet løsning i ét enkelt system.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Spar tid og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Aiphone virksomheden tilbyder innovative bygnings sikkerheds- og kommunikationssystemer, der opfylder de fleste efterspørgsler fra markedet, herunder flerbolig ejendomme, kontorer, skoler, institutioner, hospitaler, butikker og mange andre. Alle bruger dørtelefoner.

Find inspiration og se muligheder!

Der kan være mange forskellige ønsker og behov, men jeg er sikker på der findes en løsning i vores produkt program der dækker de flestes behov.

Vi tilbyder blandt andet video dørtelefon, dørtelefon på App og tlf. linje, dørtelefoner og porttelefon.

Det kan være svært at finde overblikket hvis man ikke lige ved hvilket system der passer bedst, da der i hvert enkelt system, findes forskellige tilvalgs funktioner og faciliteter.

Ring eller skriv og vi står klar med råd og vejledning til at finde den rigtige løsning.

Aiphone systemer er anerkendt som nogle af de mest pålidelige i verden og forhandles i over 60 lande på alle kontinenter.

Vores mål er at tilbyde vores kunder løsninger, der er af bedste kvalitet og som kan håndtere en bred vifte af funktioner for øget sikring og komfort.

I et og samme system kan forskellige svarstationer og dørstationer kombineres frit hvad enten det er audio eller video svarstationer, dør stationer og service-stationer.

Dørstationerne der er ansigtet udadtil fås i mange design variationer. Selvfølgelig kan vi også fremstille dørstationer i jeres eget design! Nu også muligt at samle flere ejendomme over IP og mulighed for beboerne at besvare et dørkald på sin smartphone eller tablet.

Udforsk vores online bibliotek