Hvorfor skal du investere i en dørtelefon?

En dørtelefon er et kommunikationsudstyr, der er med til at sikre en større sikkerhed ved ens ejendom. Når først den er installeret, kan ejendommen aflåses for uvedkommende. Dette betyder at gæster derved kun kan få adgang ved at ringe på ved dørtelefonen, hvorefter beboeren/medarbejderen kan vælge at lukke personen ind.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Spar tid og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Hvis man ønsker en yderligere sikkerhed findes der også dørtelefoner med kamera, som gør at man direkte kan se hvem, der står foran ens dør, og dermed undgå at lukke uvedkommende personer ind. Løsninger som dette behøver ikke at koste en formue, og kan sagtens fås til en overkommelig pris som samtidig opfylder ens behov. 

Alle disse løsninger er til at få hos Kaj Larsen Communication A/S. Vi har nemlig et solidt kendskab til de krav der stilles til kommunikationsudstyr og installation, og forstår at levere løsninger der er af høj kvalitet og til en god pris. 

Med sådanne produkter og med en direkte import sikrer vi fornuftige priser, hvor vi med mangeårig erfaring samt ekspertise på produkterne står 100% inde for kvalitet og support.

Dørtelefoner til gode priser fra Kaj Larsen 

Som sagt, tilbyder Kaj Larsen alt det udstyr og de produkter som både kan passe din virksomhed, institutions eller boligs interne såvel som eksterne kommunikations- og sikringsbehov. 

Vi er blandt andet forhandler af produkter fra det japanske firma AIPHONE,  der er verdens største producent af kablede kommunikationsløsninger indenfor kategorierne samtaleanlæg og dørtelefonanlæg. 85% af alle vores produkter er lagerført fra vores eget lager og sendes fra dag til dag med Post Danmark. 

Hos os finder du dørtelefoner i forskellige stilarter og prisklasser, vi tilbyder både traditionelle eller mere avanceret løsninger.

Vi tilbyder de helt traditionelle dørtelefoner, samt som trådløse. Du kan, alt efter behov, vælge hvordan du ønsker at kombinere de forskellige svarstationer og telefoner.

Flere af vores dørtelefoner med video, kan desuden tilkobles en app, så du kan følge med direkte fra din telefon - også når du er ude af huset. 

Kaj Larsen

Få et pristilbud på en dørtelefon

Hvis du er interesseret i at investere i en dørtelefon, kan du kontakte Kaj Larsen direkte via vores hjemmeside og få et uforpligtende pristilbud. Her vil vi samtidig give dig en gennemgang af dine muligheder, og i fællesskab finde ud af hvilket system der passer lige netop dit behov.

Vi sørger for at vende tilbage til dig indenfor én arbejdsdag. 

Vi mener at vores direkte salg er med til at sikre særdeles fornuftige priser på gode produkter, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Det er vigtigt for os at alle har mulighed for at købe produkter, der kan give dig en større følelse af sikkerhed og komfort. 

Indhent et tilbud lige her