Hvem er vi

Kaj Larsen Communication A/S er firmanavnet siden 1971 med hovednavnet Ring-master A/S. Vi koncentreret om kommunikations løsninger til det brede marked både på jobbet og i hjemmet når det gælder kommunikations løsninger hvad enten det er i form af et egentligt samtaleanlæg eller et dørtelefonanlæg for firmaet, privaten eller institutioner .

Virksomheden Kaj Larsen Communication A/S

Vi holder til og bor på Risbøge 6, Højrup 6640 Lunderskoc hvor vi har kontor, mødelokale, lager og værksted.

Firmaet har holdt til på denne adresse siden 2019. Tidligere var der 22 teknikkere ansat til installation og service landsdækkende. Nu er vi kun 2 og fungerer som importør og forhandler af produkter fra det japanske firma AIPHONE der er verdens største producent af kommunikationsløsninger indenfor kategorierne samtaleanlæg og dørtelefonanlæg til over 60 lande på alle kontinenter.

Som supplement har vi også det tyske produkt CLARSON GmbH der er et familieejet produktions virksomhed der supplerer med høj kvalitets kommunikations produkter til mobile enheder, skrankeanlæg og LAN samtaleanlæg af en meget høj kvalitet der tilpasses den enkle opgave hvor ikke standard produkter kan vælges.

For disse producenter er vi national importør.

Med vor direkte import sikrer vi fornuftige priser med mangeårig erfaring og ekspertise på produkterne og står fuld ud inde for kvalitet og support.

 

 

 

Få gode råd af fagfolk

Medarbejdere og firmaet

Vi hos Kaj Larsen Communication A/S er fagfolk med et solidt kendskab til de krav, der stilles til kommunikationsudstyr og installationen. Kig ind på vores hjemmeside her hvor du kan se en del af sortimentet. Eller ring/skriv for en drøftelse af muligheder.

Lager og service

75 % af alle produkter er lagerførte og sendes fra dag til dag med post Danmark eller TNT. Dørpaneler er altid samlet og klar til montering uden behov for specielt programmeringsudstyr, nogle af vore løsninger skal dog programmeres via en almindelig Pc'er og altid med fri medfølgende software. Løsninger kan vi endda levere komplet klargjorte og programmeret så installationstiden hos kunden bliver minimal. Vil tilbyder naturligvis administrator kursus for installatøren og slutkunden nå ønsket.

 En stærk profil

Kaj Larsen Communication A/S har det udstyr og de produkter, der skal til for virksomhedens, institutionen eller boligens interne kommunikations og sikringsbehov. Vi er totalleverandør, ekskl. montage, af udstyr fra bl.a. AIPHONE, og CLARSON GmbH.

Hjemmesiden

Se vores speciel brochurer på et udvalg, der strækker sig lige fra simple dørtelefoner og samtaleanlæg til avanceret IP, LAN løsning, skrankeanlæg for rude ekspedition - eller vort butiks / skole lydanlæg med højtalere for varsling, musik og den rigtige kommunikation i sammensætninger til de fleste behov.

Mie Klitkou, Direktør & Regnskab

Mie har arbejdet i virksomheden siden 1984 med regnskaber, salg og ledelse, siden 2002 har Mie overtaget og videredrevet virksomheden efter Kaj Larsens bortgang.

Mere information
Mie stammer fra Himmerland, udlært i DATEA Ejendomme indenfor regnskab og beskæftiget sig med ejendoms administration hvorefter hun indgik som medhjælpende hustru til Kaj Larsen. Herefter gift med Ole og koncentrerer sig om regnskaber, salg og administration.

Ole Klitkou Salg & Service

Ole har arbejdet i virksomheden siden 2002 med salg, service og markedsføring.

Mere information
Ole stammer fra Nordjylland, udlært som elektromekanikker i Viborg, rejst for danske virksomheder i hele verden gennem 12 år efterfulgt af stillinger som jagerfly elektriker, ejendoms inspektør for flere virksomheder i hovedstadsområder, været med til opbygning af Facility Managment afdeling for Siemens Danmark og arbejdet som service chef i banksektor serviceafdelingen hos Rosengrens-Seifert A/S.

Kaj Larsen Communication A/S
Telefon: 5687 9200
Fax: 5682 8007
E-mail: kajlarsen@kajlarsen.dk

Kaj Larsen Communication A/S
Risbøge 6, Højrup
6640 Lunderskov
CVR: 3738 6715

Information

75 % af alle produkter er lagerført fra eget lager og sendes fra dag til dag med Post Danmark eller TNT. Dørpaneler er altid samlet og klar til montering uden brug af specielt programmeringsudstyr udover, i visse tilfælde, en standard PC'er, hvis ikke vi klargør inden levering.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik
Top