Porttelefon og porttelefonanlæg

Japansk kvalitet og teknik i konstant udvikling
Vores porttelefoner og porttelefonanlæg er fra Aiphone Japan, som er en særdeles anerkendt producent af kommunikations- og sikrings- systemer til hele verdenen.

Du kan allerede finde vores systemer hos følgende kunder og mange flere

Hvorfor vælge os?

Vi fakturere ikke support i produktets levetid
Vi kan samle og klargøre inden levering, så installationstiden minimeres

Et udpluk af vores porttelefoner

Med et porttelefonanlæg fra Aiphone er du garanteret et produkt af høj kvalitet, som har inkorporeret den nyeste teknologi. Vi fører flere vidt forskellige systemer, som du kan læse mere udførligt om her på hjemmesiden her. Læs mere her på siden under produkterne!

Vi forhandler porttelefonanlæg, der blandt andet inkluderer funktionerne: videomonitorering, identifikation med panorama, tilt og zoom visning af gæster, samt dørstationer med mange egenskaber og funktioner.

Uanset hvilket system du vælger, så vil fleksibiliteten være en gevinst og gøre det let at tilpasse forskellige behov.

Med et video-porttelefonanlæg er det muligt at integrere både sikkerheden og kommunikationen i ét system, hvilket skaber en større tryghed og lettere kommunikation med udefrakommende.

NU også muligt at besvare opkald via App på din mobiltelefon eller tabletten med Androide eller iOS platform.

Et oplagt valg til boligforeninger kunne være vores GT-system, som er beregnet til opgaver med mere end 4 boliger og op til 480 opgange med max. 5.000 boliger.

I systemet indgår svartelefoner med kun audio eller både med video og audio til identifikation af gæster.

Dørstationerne indeholder altid handikapvejledning i form af piktogrammer, briklæser, kodetastatur eller fingerscanner, kan integreres i dørstationerne.

Dette giver mange muligheder for at opfylde kravene ved indgangen. En porttelefon med video kan være en tryghedsskabende enhed, hvis man eksempelvis bor højt oppe i en bygning.

GT-systemet kan desuden tilbyde op til 4 svarenheder i hver bolig. Læs mere her om dørtelefoner til lejligheder.

Hvilket system skal jeg vælge?

Det kan være rigtig svært at finde ud af, hvilken system variant som vil tjene bedst i netop din situation.

Vi forhandler ikke blot porttelefonanlæg, men vi har også en stor interesse i, at vores kunder er tilfredse med et produkt valg.

Derfor vil vi hellere end gerne bistå med vejledning til netop din opgave/situation, så du får det optimale ud af investeringen.

Vi har i Kaj Larsen Communication A/S over 40 års erfaring i at hjælpe kunder med, kommunikationsløsninger til både private hjem, institutioner og erhverv, vi vil også gerne hjælpe dig.

Aiphone konsoliderer sin rolle som en vigtig aktør på det kommercielle og private marked.

Virksomheden tilbyder innovative bygnings sikkerhedssystemer, der opfylder hele rækken / efterspørgsler fra markedet, herunder flerbolig ejendomme, kontorer, skoler, institutioner, hospitaler, butikker og mange andre steder.

Aiphone systemer er anerkendt som nogle af de mest pålidelige i verden og forhandles i over 60 lande på alle kontinenter.

Vores mål er at tilbyde vores kunder løsninger i bedste kvalitet der kan håndtere en bred vifte af funktioner til øget sikring og komfort.

I et og samme system kan forskellige svarstationer og dørstationer kombineres frit hvad enten det er audio eller video svarstationer, dør stationer og service-stationer.

Dørstationerne der er ansigtet udadtil fås i mange design variationer. Eller specielt produceret i jeres eget design! Nu også muligt at samle flere ejendomme over IP og for beboerne at besvare dørkald på sin smartphone eller tablet.

porttelefonanlæg

Nyheden fra AIPHONE alle går og venter på

Det nyeste IXG system der først ankommer sommeren 2020, er helt IP PoE baseret uden knapper og tryk, både ved indgangen og på svarstationen i boligen, består kun af 7” touch skærme og vil have et hav af funktioner og faciliteter der vil blæse dig bagover i et gigantisk teknologispring og så er dette system helt kompatibelt med IX serien.

IXG-systemet er især velegnet til boligmarkedet og erhverv der vil på forkant med teknologien og som dækker både den interne kommunikation og adgangssikring.

Når kommunikation er en afgørende faktor for produktivitet og sikkerhed, så er det IXG-systemet der klare opgaven.

IX kombinerer både samtaleanlæg, telefonsystem via en app og videoovervågning i en samlet løsning, som beskytter og muliggør en gnidningsfri kontrol/sikring og kommunikation. Du har altså en rigtig god porttelefon hvis du være IXG-systemet til at klare opgaven for dig.

Læs mere om dørtelefoner her.

Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Spar tid og lad os sammen finde den løsning der passer bedst til dine behov.

Porttelefoner FAQ

Hvad er en porttelefon?
Med en portelefon, har du mulighed for at se hvem gæsten ved din dør er, samt se hvem som kommer ind og ud af bygningen. Porttelefoner er med til at give ekstra sikkerhed og tryghed.
Hvad koster en porttelefon?
Prisen for en porttelefon varierer i pris alt efter ønsker og behov. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.
Hvilken porttelefon skal jeg vælge?
Hos Kaj Larsen Communication anbefaler vi at vælge en porttelefon fra Airphone, da de er et af de mest pålidlige systemer i hele verden. 
chevron-down